GÅ TILL KUNDVAGNEN
0 Varor 0 kr
GÅ TILL KUNDVAGNEN

Marskampanj - Fri frakt!

- Gäller vid order över 400kr

Betalsätt

BETALSÄTT
Välj de betalsätt som passar dig bäst.

Kortbetalning
Bubbleroom använder en betalväxel som tillhandahålls av DIBS. DIBS ansvarar för full säkerhet då du använder deras betaltjänst. Vid köpet krypteras informationen så att ingen obehörig kan komma åt den. Du kan betala med VISA, VISA Electron, Maestro samt MASTERCARD. Bubbleroom tar ej ut någon extra avgift då du använder denna betalningsform. Vi accepterar bara svenska kort. Bubbleroom tar ej ut någon extra avgift då du använder denna betalningsform. Vid betalning med bank eller kreditkort gäller vår prisgaranti för leveranser inom Sverige. Läs mer längre ner under avdelning Frakt / Priser. Vid kortbetalning reserveras pengarna på ditt kort, detta innebär att pengarna inte finns tillgängliga för dig att handla för men vi har ännu inte dragit beloppet. Pengarna drar vi i samband med att vi skickar din order. I de fall där vi släpper en reservation kan det ta ytterligare mellan fem till sju dagar innan beloppet finns tillgängligt för dig att handla för och detta beror på att banken ofta håller beloppet några dagar från det att vi släppt reservationen.

PayPal
Vid val av betalsätt PayPal i kassan, sker betalningen via PayPal direkt. När den inkommande betalningen har bokförts hos Bubbleroom, skickas leveransen till dig

Bubbleroom Faktura – Handla nu, betala senare
Du kan ansöka om att betala dina inköp med Bubbleroom-Faktura. Vid betalning via faktura görs sedvanlig kreditkontroll varvid kreditupplysning kan komma att inhämtas. En kopia på kreditupplysningen skickas per post.

* Prova hemma först och betala sedan
* Räntefritt upp till 50 dagar
* Ingen uppläggningsavgift
* Faktureringsavgift f.n. 29 kr
* Välj att delbetala över en längre tid genom att byta till Bubbleroom-Konto

Om betalningen inte inkommit i rätt tid, påförs en påminnelseavgift f.n. 60 kr. Bubbleroom förbehåller sig rätten att under avtalstiden besluta om ändring av påminnelseavgiften.

Fakturan skickas till dig månaden efter du genomfört dina köp. Hela beloppet inklusive faktureringsavgift f.n. 29 kr ska betalas dvs räntefritt upp till 50 dagar.

Om du gör flera köp samma månad samlas de på samma faktura.
Exempel: köp gjorde i januari samlas på en faktura som kommer till dig i mitten av februari. Den ska betalas i slutet av februari.

Bubbleroom-Konto - När du vill dela upp betalningen över en längre tid
Du kan ansöka om att betala dina inköp hos oss med Bubbleroom-Konto. Vid betalning via konto görs sedvanlig kreditkontroll varvid kreditupplysning kan komma att inhämtas. En kopia på kreditupplysningen skickas per post

* Kredit på upp till 20.000 kr
* Dela upp betalningen på 12, 24 eller 36 månader
* Välj själv hur mycket du vill betala varje månad, lägsta månadsinbetalning är f.n. 70 kr
* Ingen uppläggningsavgift
* Alla dina köp samlas på ett konto
* Aviseringsavgift f.n. 29 kr
* Nominell årsränta 19,92%. Effektiv årsränta 26,08%

Exempel: Du handlar för 3000 kr och väljer att delbetala på 24 månader. Månadsbetalningen blir då 182 kr. Total kreditkostnad blir 1358 kr och totalt att betala 4358 kr. Antalet månader och totalkostnad påverkas om du utnyttjar betalningsfri månad.

Handla varor för:

1 000:-

2 000:-

3 000:-

4 000:-

5 000:-

10 000:-

15 000:-

20 000:-

12 mån

122:-

215:-

307:-

400:-

492:-

955:-

1 418:-

1 881:-

24 mån

80:-

131:-

182:-

233:-

284:-

538:-

792:-

1 047:-

36 mån

min. 70:-

104:-

141:-

178:-

215:-

401:-

586:-

772:-För att undvika påminnelseavgift (f.n. 60 kr) och förseningsavgift (f.n. 50 kr) bör inbetalningen ske i god tid före förfallodagen. Bubbleroom förbehåller sig rätten att under avtalstiden besluta om ändring av påminnelseavgiften.

För fullständiga villkor för faktura och konto se Köpvillkor.


Postförskott/Efterkrav
Hos Bubbleroom kan du handla mot postförskott, dvs att du betalar kontant när du löser ut paketet på posten eller av chauffören som kör ut paketet. Tjänsten postförskott tillhandahålls av Posten Sverige AB och kostar för närvarande 59 kr. Du kan bara betala med (postförskott/cash on delivery) om du är bosatt inom Sverige. Du kan inte välja betalsätt postförskott för ordrar under 300 sek.

Helhetsbedömning vid ansökan om faktura eller konto
Det är många olika faktorer vi ser på när vi beviljar ett betalsätt dvs vi gör en helhetsbedömning. Idag hämtas information från flera olika ställen för att säkerställa om vi kan bevilja köp på kredit eller inte.
Samma regler gäller oavsett om det handlar om köp på faktura eller på konto. Vid ansökan om kredit så görs en kreditprövning. Med den information som vi får i kreditprövningen och annan tillgänglig information som vi fått i samband med ansökan så görs en helhetsbedömning om kunden kan betala på kredit eller inte.
Som kund får du alltid en kopia på den information vi tagit del av, hem med posten inom några dagar.


KONTAKTA KUNDSERVICE

Måndag-Fredag 08.00-20.00
Lördag-Söndag 10.00-15.00

Telefon: 08-411 17 17
E-mail: kundservice@bubbleroom.se

Nyhetsbrev

Registrera dig för att få vårt nyhetsbrev med det senaste nyheterna

Nyhetsbrev Kvinna
Nyhetsbrev Man
badge badge

Bli medlem

Bli medlem och ta del av våra erbjudanden, starta en blogg eller lägg upp dina egna kläder till försäljning.

Bli medlem

LEVERANSINFO

Lägsta ordervärde 70 kr
Expeditionsavgift 39 kr
14 dagars ångerrätt
Betalsätt: Konto, Faktura, Postförskott, Betalkort eller PayPal
Vi levererar endast till svensk adress
New Bubbleroom Sweden AB, ORGnr: 556699-9214