Leverans

Leveranstid inom Sverige
Varor skickas från vårt lager inom 1-3 arbetsdagar och bör vara hos dig inom 2-5 arbetsdagar då fraktbolagens sändningstider varierar beroende på bostadsort.

Leveranstid för varor som inte ligger på vårt lager, finner du på orderbekräftelsen. Denna beräknas utifrån det datum vår leverantör lovat leverans av produkten till vår lager.
Vid eventuell försening kommer vi att kontakta dig och du har även rätt att häva köpet.

Ditt fraktpris är för närvarande 39 kronor för varje försändelse.

Norden - Danmark, Finland, Norge
För mer information, besök
www.bubbleroom.dk
www.bubbleroom.fi
www.bubbleroom.no

EU Land
För mer information, besök
www.bubbleroom.eu

Övriga världen
Vi levererar för närvarande endast inom EU.

Hemkörning (Sverige)
För närvarande använder vi oss inte av Postens tjänst hemkörning.

Hämta på posten (Sverige)
Du får ett brev eller SMS när din leverans anlänt till ditt lokala utlämningsställe, du får även ditt kollinummer via E-mail. Om din beställning är skickad som varubrev levereras det hem till dig, om posten bedömer att paketet är för stort så får du en avi för uthämtning på utlämningsställe.

Var är min försändelse?
Vi skickar våra varor med varubrev eller paket. I de fall som din order skickats som paket kan du själv spåra ditt paket via det kollinummer du fått via E-mail, gå in på www.posten.se så kan du spåra det.

Ej uthämtat paket
Om du av någon anledning inte hämtar ut ett paket med varor, så tvingas vi debitera verkliga fraktkostnad samt returfrakt. För ej uthämtad vara tillkommer också en expeditionsavgift. Våra fraktvillkor gäller ej vid icke uthämtat paket. De fraktpriser vi debiteras från Posten för ditt paket kommer vi alltså att ta ut och inte enbart den subventionerade kundfrakten på 39 kr. För ej uthämtade paket debiterar vi för närvarande 150 kronor.


Slutförsäljning
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt lagersaldofel. Vid eventuell slutförsäljning skickas resterande order till dig. Du får meddelande per mail om detta skulle inträffa. Du som betalat med kort får varuvärdet återinsatt på ditt kort.KONTAKTA KUNDSERVICE

Måndag-Fredag 08.00-18.00
Lördag-Söndag Stängt

Telefon: 08-411 17 17
E-mail: kundservice@bubbleroom.se
Välkommen till Bubbleroom!
För att förbättra din användarupplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.