GÅ TILL KUNDVAGNEN
0 Varor 0 kr
GÅ TILL KUNDVAGNEN

Returer/bytenÅngerrätt och Returer
Vi hoppas att du alltid är nöjd med de varor som du har beställt. Skulle du trots allt vilja returnera något, kan du göra det inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket, detta gäller även REA varor. Varorna måste vara oanvända och returneras i originalförpackning och med alla etiketter på. Underkläder är hygienartiklar och kan inte returneras/bytas om de har blivit uppackade ur förpackning/försegling brutits och/eller blivit provade, detta gäller även makeup och andra skönhetsprodukter. Badkläder kan returneras/bytas om skyddsplasten i grenen sitter kvar samt alla etiketter. Vid retur av skor måste originalförpackningen vara hel och intakt. Den får ej användas som förpackningsmaterial utan måste stoppas i annan påse/låda.

Byte
Det går utmärkt att byta en vara mot annan genom att själv lägga en ny order på vår hemsida. Ny fraktavgift på 39 kr tillkommer vid byte. Vänligen lämna inga meddelanden om byte på din retursedel. Även vid byte måste den returnerade varan vara i ursprungsskick samt returnerad inom 14 dagar efter uthämtad leverans.

Förvarande vid retur/byte:
1) Packa varan väl i samma plastpåse som den kom i eller använd egen förpackning/låda.
2) Bifoga ifylld retursedel som du klipper ut på följesedeln.
3) Klistra den avlånga, förbetalda returadresslappen på paketet och förslut den väl.
4) Lämna in returen på närmaste postkontor. Behåll kvitto ni emotser.

Obs! Vi behöver ditt personnummer för att kunna återinsätta pengarna på ditt konto.

Returporto
När vi mottagit din retur debiteras du 45:- i returporto i efterskott. När man returnerar på Bubbleroom så ska man alltid använda den förbetalda retursedeln, skulle man inte använda denna retursedel och vill bekosta detta själv så debiterarar vi 45 kr i efterskott.


Returåterbetalning
Postförskott
Då du betalat postförskott skickar vi våra utbetalningar via Swedbanks utbetalningssystem. Swedbank har ett register över anmälda konton från sina system, andra banker och personkonton. Om det finns ett konto registrerat, och du har uppgett ditt personnummer på retursedeln, gireras pengarna dit. I annat fall skickas en utbetalningsavi.
Kortbetalning
Har du betalat mot VISA eller MasterCard kommer retursumman automatiskt att gireras till ditt konto. Tänk på att returportot dras bort från er retursumma.
Faktura
Vid faktura/delbetalning kommer din faktura att korrigeras. Fakturan levereras i separat brev i mitten på månaden. Om fakturan inte korrigerats beror det på att returen ej är färdigbehandlad. Du är då välkommen att kontakta oss för att få det korrekta beloppet.


Reklamationer
Har du fått felaktiga varor eller blivit felexpedierad så är du välkommen att kontakta oss snarast.
Tänk på att du själv måste lägga en ny beställning på den varan ni vill ha, detta på grund av att vi inte hanterar byten på Bubbleroom. Naturligtvis står vi för frakten tur/retur.
Reklamation på paket
Bubbleroom har ansvar för produkten fram till dess att du får den. Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, följer det de normala reklamationsreglerna och kontakta oss. Saknar ni en vara i paketet så kontakta oss omgående.

Rabatter
Eventuell rabatt gäller vid 1 köptillfälle och kan inte föras över på byten eller framtida beställningar. Detta gäller även vid köp av "Dress of the day". Priset gäller endast en dag.

Nyttjas inte rabatten vid köpet utav anledningarna att ni inte är inloggad som medlem eller att ni inte har fyllt i rabattkoden i rabattkodsrutan och klickat OK så kan vi inte lägga till denna i efterhand.

Rabatten utnyttjas på hela saldot och vid en retur dras rabatten av på den varan ni returnerar.

Tänk på att:
Om Du inte har möjlighet att hämta ut ditt paket tvingas vi debitera dig den verkliga fraktkostnaden. För närvarande debiterar vi 290 kr för ej uthämtade paket. Tänk på att om du vill returnera ditt paket måste du alltså först hämta ut det.

Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade.KONTAKTA KUNDTJÄNST

Måndag-Fredag 08.00-20.00
Lördag-Söndag 10.00-15.00

Telefon: 08-411 17 17
E-mail: kundservice@bubbleroom.se

Nyhetsbrev

Registrera dig för att få vårt nyhetsbrev med det senaste nyheterna

Nyhetsbrev Kvinna
Nyhetsbrev Man

Våra betalsätt

CornicheInvoice CornicheDb VISA post PayPal

Bli medlem

Bli medlem och ta del av våra erbjudanden, starta en blogg eller lägg upp dina egna kläder till försäljning.

Bli medlem
New Bubbleroom Sweden AB, ORGnr: 556699-9214