Visar 36 av 81

Vita klänningar

Motsatsen till den lilla svarta? Det är något visst med vita klänningar, nästan änglalikt. Rent, avskalat eller maxat – en vit klänning kan vara så många olika saker, från den avskalade och båtkragade till den glittrigt festliga. Superfeminint eller urmaxat festliga. Vi har det mesta för de flesta. Välj bland sköna satinklänningar eller mängder av andra material och passformer så att du är redo att möta de ljusa årstidernas efterlängtade återtåg.

Student och sommaravslutning

Å den ljusnande framtid… Möter man bäst i en vit klänning. Samma sak med den blomstertid, egentligen. Det här är stora ögonblick i en människas liv, och då är det synd att inte känna sig högtidlig to match. Vita klänningar känns inte bara klassiska – faktum är att vitt också representerar renhet, ärlighet och fred. Bäst av allt för en fashionista måste väl dock ändå vara att det i princip går att kombinera med vad som helst.

Tusen möjligheter

Långklänning, maxiklänning, kort klänning, festklänning. Midi, skater, laced eller wrap. Låt oss namedroppa till vi stupar! Vi vet att det finns lika många preferenser som det finns midsommarfiranden, studentfester, födelsedagskalas och sommarbröllop att gå på. Vårt uppdrag på denna jorden är att se till att du får en puffärm om du vill ha en och en öppen rygg om du känner dig snyggast i en öppen rygg. Bubbleroom är klänningpreferensernas skyddshelgon. Det tror vi märks här ovan.

Hur ska din nya vita klänning sitta?

En storlek större? En storlek mindre? Är det loose fit eller smiter den åt? När det kommer till passform kan olika klänningar från olika märken skilja sig åt något. Säkrast är såklart alltid att prova och känna efter. Då kan det vara skönt att veta att vi alltid har 30 dagars returrätt om något inte skulle kännas hundra. Och du, vill du ha hjälp så har vi superkunnig personal som kan hjälpa dig med dina frågor! Vi kan ett och annat om klänningar, oavsett om du är lång eller kort. Frågan är fri.

Handla online – tryggt och bekvämt

Inte nog med att du garanterat kommer hinna kolla igenom fler modeller av festliga klänningar än vad du nånsin skulle göra om du gick ut och kollade i butik – här betalar du säkert med klarna eller swish och får en snabb leverans – som dessutom är fri över 499:-. Sedan kan du ta dig tid, känna in, prova, fota, catwalka och verkligen se hur din nya klänning rör sig på just dig. Är den dolda dragkedjan verkligen dold? Puffärmen tillräckligt puffig? Den öppna ryggen öppen nog? Den långa klänningen tillräckligt lång? Sånt där måste man nästan få på sig en klänning för att veta.