Långärmade och spetsbrudklänningar från Moments New york, Zetterberg Couture och Ida Sjöstedt Långärmade och spetsbrudklänningar från Moments New york, Zetterberg Couture och Ida Sjöstedt Långärmade och spetsbrudklänningar från Moments New york, Zetterberg Couture och Ida Sjöstedt Långärmade och spetsbrudklänningar från Moments New york, Zetterberg Couture och Ida Sjöstedt Långärmade och spetsbrudklänningar från Moments New york, Zetterberg Couture och Ida Sjöstedt

The Wedding Shop

Allt för bröllopet
Vår senaste kollektion av bröllopsklänningar är skapade för de där speciella dagarna när en vanlig klänning inte är tillräcklig. Oavsett om du är brud, tärna eller gäst - så finns det en tärnklänning eller bröllopsklänning som du garanterat kommer att glänsa i.
Brudklänningar
Gör ett starkt fashion statement på din bröllopsdag! Med material som tyll och spets boostas romantiken. Djupa ryggar, dova färgpaletter och med detaljer som broderier, stenar och pärlor hittar du allt som behövs för en perfekt brudklänning!
Brudtärna
Har du fått äran att vara brudtärna? Vi har allt från klassiska brudtärneklänningar i pasteller till wrapklänningar som går att knyta på flera olika sätt.
Brudtärneklänningar
Klänningar Bröllopsgäst
Ny kollektion
Moments New York föddes med kärlek till de stora stunderna i livet. I varje kollektion finns unika klänningar med noga utvalda material och feminina detaljer, som varje kvinna kommer att älska!