Visar 36 av 278

När klänningen ska vara något utöver det vanliga

Kräver inbjudan en klänning utöver det vanliga? Är du bjuden på en större fest, bröllop eller är det under skolbalen du tänker maxa din festlook? Se till att bära balklänningen du alltid drömt om tillsammans med den perfekta frisyren och smyckena. Bubbleroom har balklänningar med öppen rygg, i regnbågens alla färger: rosa, blått, rött, klassiskt vita- och svarta balklänningar och balklänningar med glitter- och paljettdetaljer. Kan en klänning förvandla dig till balens drottning? Vi tror det!


Balen – en kväll du alltid kommer att minnas!

Att planera inför sin studentbal, en större fest eller ett bröllop är något alldeles extra. Bara det i sig är något du alltid kommer att minnas. Förberedelserna är många och att vara ute i god tid med sin balklänning är alltid bra. Välj mellan djupa ryggar, modeller med slits eller kanske drömmer du något extravagant där tyll och paljetter är det iögonfallande! För dig som vill ha något mer klassiskt har vi figurnära silhuetter i svart eller vitt. Leta i vår kategori balklänningar för att hitta mängder av modeller i olika längder och allt från de mer exklusiva balklänningarna från Ida Sjöstedt, Elle Zeitoune och Zetterberg Couture till de lite billigare varianterna från Bubbleroom Occasion och Goddiva. När du bestämt dig för vilken du vill bära så finns vi här för dig!


En färg som framhäver ditt vackraste jag

Utstickande grönt, eldigt rött eller neutralt i blått eller svart? Att välja rätt balklänning kan kännas svårt men att utgå ifrån en färg du tycker om, en look du vill förmedla eller en matchning med din ögonfärg kan vara några tips på vägen. En balklänning kan idag se så olika ut. Någon älskar en hellång balklänning som sveper längst med golvet medan en annan föredrar en kortare modell för att framhäva benen. Oavsett vad du är på jakt efter så hittar du både mini, midi och maxiklänningar i Bubblerooms sortiment. Välj en balklänning som framhäver din kroppstyp och prova hemma i lugn och ro. I slutändan är det du som ska känna dig bekväm och vackrast i världen.


Tänk hållbart i val av balklänning

Att köpa en balklänning kanske du inte gör så ofta, men idag är balklänningarna mer användbara och enklare att styla även till ett tillfälle där du inte behöver gå all in. Så när du funderar på ditt köp av balklänning kan du ta med dig två saker: 1. Eftersom det inte är ett vardagsplagg som används regelbundet, kommer balklänningen inte att behövas tvättas särskilt ofta. Det innebär att det oftast räcker att hänga upp den på vädring. Ett plagg som inte tvättas för ofta, lever också längre i din garderob. 2. Försök se din balklänning som ett plagg du kan klä ner. Går det att bära en krispig skjorta under för en mer uppklädd vardagslook eller har du kanske en oversize kavaj att bära över klänningen för att dämpa feststilen något? Se utanför boxen, stylingmöjligheterna är oändliga! För de extravaganta balklänningarna i tyll, spets och med paljetter är det viktigt att tvätta dessa separat. Håll koll på tvättråden och låt din balklänning få leva mer än en kväll!