Cropped jeans - Säsongens modeller

Missa inte säsongens senaste modeller av cropped jeans. I vårt sortiment har vi just nu massor av olika modeller och tvättar så att du kan hitta en passform just för dig.


Ett par lättstylade jeans

Cropped jeans har en given plats på topplistan bland trendiga modeller även i år. Cropped jeans betyder att byxorna slutar vid ankeln, perfekt för dig som vill framhäva mer av dina ben. Jeansmodellen är också en favorit hos dig som är petit då benlängden på dessa jeans alltid är något kortare. Att styla dina ankeljeans med en romantisk blus och höga klackar är en riktigt favoritlook som fungerar säsong efter säsong. Tvättarna är många så när du hittat en midja som du älskar kan du variera dina croppade jeans i ljusa och mörka färger. Ett svart par är såklart ett måste i din kapselgarderob.


Såhär tar du hand om dina cropped jeans

Cropped jeans finns som sagt i flera olika modeller. Jeans mår bäst när de inte tvättas för ofta. Ta hand om dem genom att vädra och häng gärna upp dem i garderoben. Cropped jeans med stretch ska aldrig tvättas i sköljmedel, då förstörs passformen. Som de flesta andra kläderna så trivs de bäst i att tvättas i kallt vatten. Läs noga tvättråden för vad som passar dina ankeljeans bäst.


Säsongens must-have

Är du på jakt efter ett par bekväma ankellånga jeans med oändligt många styling möjligheter så är det på Bubbleroom du hittar dem. Vi har ett stort urval av trendiga, ankeljeans för dam. Säsongens färger går i vitt, svart och ljus eller mörk denim. När du väl hittat ditt par är det dessa du kommer älska säsong efter säsong.