Visar 36 av 262

Klänningar för det stora bröllopet…

… Eller det lilla intima. Bröllop, oavsett storlek eller utförande, är magiska. Och då vill du se lika magisk ut själv. Så vad ska man tänka på när man väljer klänning till bröllop? Det finns såklart den klassiska regeln att bara bruden får bära vitt, eller den mer oskrivna – att du inte får vara snyggare än bruden själv. Vi skulle vilja mena att den enda regeln värd namnet är att du hittar klänningen just du söker. Så vad kan vi hjälpa dig med?

Klänningar! Alla dessa klänningar!

Andas. Det här kommer att bli kul. Här hittar du allt från enklare bröllopsklänningar till långklänningar, midiklänningar eller storslagna aftonklänningar. Kort sagt – festklänningar för vilket bröllop som helst! Så first things first. Vad tänker du dig för färg? Purpur? Pearl? Något puderrosa, kanske? Eller går du bananas med spets, glitter eller mönster?! Visst finns det få saker som känns så bröllop som tyll, eller tulle som det heter på engelska? Kom ihåg att du är snyggast när du känner dig snygg. Men var noga med att hålla koll på vad dresscoden säger…

Devil is in the details

Vad vill du att de andra gästerna ska märka när du kliver in i rummet? Hur din främre slits visar precis lagom mycket ben? Dina accessoarer? En schysst puff sleeve eller en markerad midja? När man väljer en bröllopsklänning som gäst kan man exempelvis fundera över om det finns några färgteman? Vad är det för årstid? I vilken del av landet eller världen är det? Är ni inomhus eller kommer ni vara utomhus? Med framförhållning kan du välja och anpassa din look så mycket mer. Var förberedd! Då blir festen bättre. Spontanitet är den förbereddes privilegie, som uttrycket säger.

Maxi eller midiklänning

Long sleeve och short sleeve. Alla dessa begrepp att hålla koll på. Vi vet inte om du är ett erfaret klänningsproffs eller en glad amatör som när som helst riskerar att gå vilse i djungeln av alla färger, material och modeller som gäller 2022. Tillhör du den senare så kan vi försäkra dig om att vi alltid har öppet köp, och dessutom fri frakt över 499:- om något inte skulle kännas hundra när du väl står där med din nya midiklänning på dig. Du inser kanske plötsligt att du skulle haft en aftonklänning istället? Då ska du såklart ha det. Vi är med dig hela vägen och ser till att det i slutändan blir du som är bröllopets allra nöjdaste klänningsbärare. Du och din klänning ska vara = sant.