Visar 36 av 225

Snygga och trendiga långa klänningar på Bubbleroom!

I likhet med dess motsvarighet i byxform är långklänningen ett av de mesta allround-plaggen som finns. En långklänning passar i princip till allt! I ett enda tygstycke har du en hel outfit, som du sedan kan klä upp eller ned efter önskemål. Skall du på bröllop, bal eller gala? Då har vi precis vad du behöver.

Långklänningen är det givna plagget, gärna i ett finare enfärgat material för en extra lyxig känsla. Klä upp den med stiliga sandaletter och vackra smycken, som exempelvis ett halsband i sirligt silver eller ett armband i glänsande guld. Bär en clutchväska i handen för en prinsessliknande look. För något mer avslappnade tillfällen blir du enkelt festens gudinna i en svepande långklänning i vitt eller mönstrat tillsammans med enklare sandaler i brunt läder. Utsläppt hår ger en mer casual touch, medan avancerade uppsättningar med ett matchande hårsmycke sätter guldkant på fest-looken. För sommardagar på stranden, som sedan direkt kan övergå i after beach och nattliga festligheter, är långklänningen det perfekta plagget eftersom det är både förföriskt och elegant. Kom ihåg att du även kan hitta matchande accessoarer och passande väskor här i vårt stora utbud online.

Hitta den perfekta långklänningen online

Bland vårt utbud av långklänningar online hittar du storsäljande märken som Chiara Forthi, Truly Mine, Make Way och Happy Holly.

Chiara Forthi är ett exklusivt italienskt märke för tjejer med attityd som vill uttrycka sin egen unika stil utan att ge avkall på estetiken.

Truly Mine har fokuserat på plagg mer åt det vardagliga hållet men med festliga detaljer. Det ger en tuff, streetinspirerad utstrålning. Bland våra långklänningar online från Truly Mine hittar du en superpopulär variant med kortare underkjol i svart, och en transparent, längre ytterkjol i spets. Helt enkelt den perfekta kombinationen av romantik och attityd!

Happy Holly står för plagg som är flirtiga, lekfulla och samtidigt feminina, och erbjuder ett utbud av både dagens trender och tidlösa klassiker.

Make Way är ett svenskt märke för dig som vill att din klädstil skall reflektera din utåtriktade och drivna personlighet. Det är ett märke där varje plagg är tillverkat med en unik tanke bakom och varje långklänning har det där lilla extra som gör att du sticker ut ur mängden.

Spana gärna in vårt utbud av billiga långklänningar på rea under vår reasida. Där hittar du riktigt bra fynd.