Visar 36 av 256

Våra nyårsklänningar sätter guldkant på nyårsfirandet

Avslut och vemod blandas med förhoppningar och en chans att börja om på nytt. Att hitta den perfekta nyårsklänningen kan vara en jakt lika intensiv som Askungen-prinsens letande efter skons ägarinna, och kan fylla ett helt champagneglas med blod, svett och tårar. Här på Bubbleroom vill vi att du skall kunna slappna av och fokusera på de glada känslorna och festförberedelserna. Därför har vi samlat de bästa nyårsklänningarna online på denna sida - bara för dig att välja och vraka, för att sedan kunna prova hemma i lugn och ro.

Vill du gnistra som en isprinsessa, klä dig i sofistikerat och sensuellt svart eller låta någon glad färg representera dina känslor inför kvällen? Oavsett vilket så hittar du det mesta inom nyårsklänningar online här! För visst är en snygg festoutfit en omedelbar katalysator för glädje, en spegel för att reflektera dina känslor på bästa sätt.

Nyårsafton är kvällen där det inte kan bli för mycket. Bland våra accessoarer kan du hitta de perfekta partyattiraljerna för att framhäva din klänning ytterligare. En liten clutchväska, gnistrande som en ädelsten, tar din klänning till nya höjder. Och är det någon gång du skall investera i ett par riktiga festskor som håller hela eftermiddagen, kvällen och natten lång, så är det till nyår! Promenera in på vår sida för skor för att välja och vraka bland spännande fotdon, för att kunna förflytta dig både bekvämt och med stil hela natten lång. Vi har både lågskor och klackskor som du kan matcha med din nyårsklänning.

Bland populära märken på våra nyårsklänningar hittar du exempelvis vårt eget hyllade märke Bubbleroom, sensuella italienska Chiara Forthi, lekfulla Make Way, kaxiga 77th Flea, eleganta Model Behaviour, festliga och prisvärda Truly Mine samt feminina Happy Holly.

En finfin nyårsklänning är en smart investering som kommer att hålla till många festligheter och kalas framöver - med olika accessoarer får du en ny look varje gång. Klänningen passar även till mindre högtidliga tillfällen eftersom du kan klä ned klänningen med utsläppt hår, enklare skor och en kofta över.

Vill du fynda billiga nyårsklänningar rekommenderar vi en titt på vår reasida. Där kan du hitta riktigt bra erbjudanden och fynd.