Visar 36 av 182

Dags för en ny stickad klänning?

På Bubbleroom hittar du stickade klänningar från flera av dina favoritmärken. Scrolla igenom vårt sortiment och upptäck finstickade klänningar, stickade klänningar i längre eller kortare modell, med hög krage eller stickade klänningar med fina detaljer. Våga experimentera med både färg, modell och struktur. Klänningen är inte bara till för sommaren utan kan användas året runt och går att styla lika fint till vardags som till fest. Vill du stå ut från mängden så är det stickade klänningar från Only, Vero Moda och Object du ska välja! Medan Bubbleroom och Happy Holly har chica klänningar i stickat för en shoppingdag på stan. Oavsett vad du letar efter så hittar du alltid en stickad klänning hos Bubbleroom.

Så stylar du din bäst stickade klänning

Slut på stylingidéer? En stickad klänning går att kombinera på oändligt många sätt. För en festligare look är kombinationen av en finstickad klänning som framhäver dina kurvor, glittriga örhängen och högklackat en tiopoängare, medan en mönstrad klänning är fin i sig och passar bra till vardags.

Tre tips på vägen:
  1. Tänk less is more
  2. En vardagsklänning blir enkelt festens finaste med rätt accessoarer
  3. Våga bära en stickad klänning med mycket mönster!
Kan man använda en stickad klänning året om då? Ja, såklart du kan! På våren och sommaren bär vi den helst till brunbrända ben och vita sneakers. Vi kan bara föreställa oss hur fint det blir att addera guldiga accessoarer som örhängen och armband eller ett bälte som framhäver midjan. Under hösten när det blir kallare stylar vi den stickade klänningen till strumpbyxor och ankelboots med klack. Men den funkar lika bra över ett par jeans som under en fin kappa. Glöm inte addera din it-väska för en superchic citylook!

Vero Moda, Happy Holly & Bubbleroom

Vi har stickade klänningar från flera olika varumärken – Bubbleroom gör mer figurnära stickade klänningar i finare material med feminin silhuett. Happy Holly har både finstickade och kabelstickade klänningar i både lösare och tajtare modeller. Och är du ute efter vad som är trendigast just nu kan du alltid lita på att Vila levererar 100% stilfulla klänningar i stickat. Dags att klicka hem din nya favoritklänning hos oss på Bubbleroom.