Sortera Filtrera (0)

Filtrerar bland:

Träningsbyxor

2 produkter

Träningsbyxor online hos Bubbleroom

Vad är väl en balklänning på slottet i jämförelse med ett par nya träningsbyxor på gymmet? För dagens tjejer är träningskläder något av det viktigaste inom statement-symboler eftersom de står för en självständig och hälsosam livsstil.

Och träningsmodet har verkligen varit på frammarsch under senaste åren. Ett minne blott är sladdriga träningsbyxor - nu kan du klä dig lika snyggt på gymmet som till fest, och att ha så snygga träningsbyxor att de letar sig in i vardags- och festgarderoben är allt vanligare. Fler och fler designers övergår till att skapa moderiktiga sportkläder.

Träningsbyxor för dam är en kategori som ser massor med intressanta stilar och trender. Tights är vanliga och förekommer i många olika längder och utföranden. Hellånga ger ett enhetligt uttryck, medan trekvartstights är sköna på sommaren och ser bra ut tillsammans med kortärmade träningstoppar. Så kallade kompressionstights har vunnit stor popularitet på senaste tiden då de sägs kunna öka blodcirkulationen i benen och på så sätt underlätta träningen.

För träningspass med lägre intensitet räcker det gott och väl med ett par vanliga träningstights, eller ett par shorts för varma sommardagar eller då du vill låta dina ben andas. Sportbyxor i mer lössittande modeller kan vara skönt under vissa typer av träning som exempelvis yoga, eller som ett par överdragsbyxor på väg till och från gymmet. Träningsbyxor och träningskläder kan naturligtvis även matchas med vardagskläder för att skapa en fin outfit. Många matchar färgglada tights med fina tunikor eller varför inte stora hoodies för att skapa en riktigt cool stil.

Mönstrade leggings har fått ett rejält uppsving de senaste säsongerna, både bland träningstrender och i övriga modevärlden. Bär tillsammans med en enfärgad sportjacka i matchande färg. Vare sig du föredrar svart eller färg, tillhör eliten eller är nöjd motionär, så har du hittat rätt här! Våra träningsbyxor är helt enkelt så snygga att chansen är stor att du kommer att vilja bära dem även till vardags. Matcha med ett par snygga sneakers för den perfekta sportlooken.

Bland våra bästsäljande märken hittar du träningsbyxor online hos vårt eget märke Bubbleroom Sport. Att göra ett riktigt bra fynd är en känsla lika härlig som den efter ett svettigt träningspass, och något som vi på Bubbleroom vill unna dig. Titta därför in på vår fyndsida för träningsbyxor på rea, och du är strax redo att ta dina fysiska utmaningar till nya höjder!