Träningströjor

0 produkter

Visar 0 av 0

Träningströjor hos Bubbleroom

Ett av de plagg som kammar hem mycket höga poäng för såväl stil som komfort är träningströjan. För visst gör det väl underverk för motivationen att införskaffa en ny sporttröja? Träningskläder och sportmodet har verkligen blomstrat under senaste åren. Sämre sittande träningströjor i tunga material är ett minne blott - nu kan du klä dig med samma stil och flärd under ett träningspass som till fest, och allt fler gymtröjor är så snygga att de springer in i vardags- och festgarderoben där de kombineras med allt från jeansskjortor till maxikjolar. Ett visst mått av träning har en given plats i en hälsosam livsstil, och därför känner också många att de vill uttrycka sin träningsglädje genom sin klädstil. Träningströjor dam är därför kanske vår mest spännande och intressanta kategori!

Träningsmodet karakteriseras av djärvhet och mod, liksom själva sportutövandet i sig. Om du bär en ny träningströja, i en färg eller ett mönster som tänjer på gränserna för din vanliga klädstil, så kan det pusha dig till att flytta gränserna även inom din träningsrutin. Mot nya personbästa!

Träningströjor syns även utanför träningen

Träningströjor har verkligen ställt sig i rampljuset på modescenerna världen över de senaste säsongerna, och många designers har tagit fram sina egna kollektioner speciellt avsedda för träning. Celebriteter mixar sporttröjor med vanlig klädsel. En löst sittande träningströja tillsammans med ett par mönstrade leggings eller en snygg pennkjol och sneakers ger dig en tidlös och streetinspirerad stil. För en extra spännande touch kan du välja ett par sneakers i gyllene nyanser eller glitter. För träningen kan du välja en ärmlös modell som du kan ha på under hela passet, eller en längre modell att använda under uppvärmning, nedvarvning och transport till och från passet. Sportmodet är sannerligen här för att stanna. De passar även bra att ha tillsammans med bekväma plagg, som exempelvis mysbyxor och dylikt.

Bland våra bäst säljande märken hittar du träningströjor online för dam hos vårt eget märke Bubbleroom Sport. Att fynda är väl en känsla lika härlig som lättnaden efter ett svettigt träningspass, och såklart något som vi på Bubbleroom vill unna dig. Spana därför in våra träningströjor på rea under vår fyndsida, och du är snart redo att ta dina fysiska utmaningar till nya höjder!