Visar 36 av 282

Underkläder för dam, vem hon än är

Vad vill du ha ut av ett par underkläder? Är det alltid samma grej? Nä, trodde inte det. Att köpa underkläder är som att handla mat. Ibland vill man ha något slimmat och nyttigt och ibland vill man gå bananas med extra allt från godishyllan. Du har såklart inte samma trosor på dig på första dejten som du har på gymmet. Och det är därför underkläder är så roligt!

Bekväma underkläder som sticker ut

Tillhör du de av oss som lägger timmar på en outfit bara för att sedan glömma bort vad som finns under? Relaterbart. Vi kallar det för Bridget Jones-syndromet (om någon ens minns den filmen fortfarande?). Ibland vill man bara vara sitt allra sexigaste jag, och då duger inte vilka underkläder som helst. Därför har våra underklädesproffs gått kvinna ur huse för att nosa rätt på vad vi tycker är ett helt sjukt bra sortiment av sexiga underkläder. Här finns något för alla former och storlekar. Mönstrat, färgglatt eller strikt. Du väljer.

Bekväma underkläder och nattkläder för damer

Lär dig att bemästra konststycket att vara bekväm med stil och livet blir genast så mycket lättare. Här är bralettes och sport bh riktiga blockbusters, men rätt trosa i spets eller en välsittande brazilian funkar såklart också. En klassisk bomullstrosa kan kännas som en välsignelse givet rätt förutsättningar. Vi vet inte hur du bäst hittar din cozy-garderob, men se till att knäcka koden! Det behöver inte alltid vara sexiga underkläder – låt en kvinna trivas i ett par billiga trosor från bassortimentet! Inget är mer sensuellt än någon som helt enkelt väljer komfort. Eller?

Sätt en ny standard med ett färdigt set…

Eller mixa och matcha efter eget huvud. Våra underkläder för dam finns i alla möjliga färger – välj mellan klassiskt svart, vitt eller naturfärgat, eller varför inte våga sätta färg på din garderob med underkläder i rött, lila eller rosa? Ett färdigt set kan kännas extra elegant och det skyndar dessutom på morgonrutinen när du slipper att matcha själv, men det kan samtidigt vara roligare att skapa kontraster, kanske med en mönstrad trosa och en helfärgad topp?

Lättare online

Vet du din storlek? Bra? Då har du sparat SÅ MYCKET TID. Bubbleroom har sparat det mesta och det bästa i ett sortiment av damunderkläder som slår de flesta på fingrarna. Med fri frakt över 499:- så kan du dessutom gott lägga ihop för hela kommande säsongs trender på ett och samma ställe. Att välja rätt bh för rätt tillfälle är ett måste. Och vi har fina bh:ar i olika storlekar och modeller så du kan välja vad som är rätt för dig. Men det ska vara bekvämt och mysigt också. Speciellt när du är hemma! Svep in dig i en mjuk morgonrock, mys i ett nattline eller en tvådelad pyjamas eller shoppa ett lyxigt loungewear-set. Underkläder och sovplagg ska vara snygga – men ibland är det viktigaste att de är sköna att ha på sig. På Bubbleroom kombinerar vi båda delarna.