Stretch jeans för män

Kategorier
  • Jeggings
  • Skinny jeans
1 produkter Återställ filter
Sortera:
Visa:
  • SELECTED HOMME One Fabios 1386 Jeans Medium Blue Denim Bubbleroom.se SELECTED HOMME One Fabios 1386 Jeans Medium Blue Denim Bubbleroom.se
    SELECTED HOMME One Fabios 1386 Jeans
    360 kr
    899 kr 60% Rea


Sträck på benen med stretch jeans för herr

Den fria rörligheten har verkligen ökat för herr efter uppfinningen av material som ger stretch i jeans. Inget mer oroa sig för jeans som spricker när man hoppar, springer eller klättrar över staket. Ja, om man nu gör just det när man har på sig sina jeggings. Annars så är jeans med stretch mest ett alternativ som gör vardagen lite mer bekväm. Som gör att man kan sitta och vrida och vända sig i sin kontorsstol lite som man vill. Och så sitter de bra på kroppen förstås. Man blir lite snyggare med ett par jeggings för män.

I avdelningen bra basplagg för herr så har jeggings en självskriven plats. Man kan bära stretchbyxorna ihop med nästan allt man har i sin garderob. Särskilt snyggt är det ihop med en välskräddad randig herrskjorta, en stickad herrtröja, ett par snygga festskor för män och toppat med en ytterrock. Då kommer verkligen ett par jeans med stretch till sin rätt. Glöm inte heller grooming, som är skönhetsvård för män, där hårstyling, raktillbehör och ansiktskrämer är viktiga komponenter.

Snabbt och lätt – handla herrjeggings online på Bubbleroom

Att shoppa på nätet är det roligaste och bästa sättet att bygga sin garderob på. På Bubbleroom finns allt inom herrmode, stil och grooming. Du klickar dig lätt runt bland produkterna och fyller korgen. Efter att ha betalat i kassan så packas dina varor och skickas hem till din angivna adress. Som en bonus när du handlar för över 999 kr så får du fri frakt.

Shoppa jeggings för herr på rea här.

Bubbleroom har också snygga jeggings för dam.
Välkommen till Bubbleroom!
För att förbättra din användarupplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.