Baggy jeans för män

0 kr 0 kr
0 produkter Återställ filter
Sortera:
Visa:


Få ordentligt med benutrymme i våra baggy jeans för herr

Det är så klart ett stil-statement i sig självt, att som man bära ett par avslappnade baggy jeans. Det handlar om en övertygelse och livsstil. Det brittiska popbandet the Happy Mondays skrev till och med en låt tillägnad de vida byxbenen i slutet på 1980-talet med titeln Loose fit där de hävdade de vida jeansens överlägsenhet. Och visst är det väl så att par jeans med full rörelsefrihet gör att man för och rör sig på ett annat sätt än när man är iklädd en smal och stel kostym. Man blir en schysst typ med en schysst attityd. Kanske är det därför mest vanligt att ett par baggy jeans kombineras med andra lika avslappnade plagg som huvtröjor herr, t-shirts och sneakers.

Men som alltid så är mode för herr en motstridig plats och där man kan kombinera ett par baggy jeans med en kavaj och till och med en klassisk herrskjorta, beroende på just hur vida dina loose fit jeans du bär är. Kanske väljer du att matcha med ett hipsterskägg att hålla i trim med våra produkter inom grooming. Vi har också grymma hårvax, fuktighetskrämer och hudvård för män.

Bäst pris på dina baggy jeans för män hos Bubbleroom

Att handla online är att vara prissmart. Det är också att vara tidseffektiv och praktisk. Bubbleroom är en shoppingdestination där du hittar precis allt för herr, oavsett om du söker loose fit jeans eller en elegant kavaj.

Fynda bland våra baggy herrjeans på rea här.

För dam har vi också avslappnade baggy jeans.
Välkommen till Bubbleroom!
För att förbättra din användarupplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.