Shorts för män

Kategorier
 • Dressade shorts
 • Korta shorts
 • Vardagsshorts
Storlek
 • 34
 • 36
 • XS
 • S
1 produkter Återställ filter
Sortera:
Visa:
 • SELECTED HOMME Paris Blue Grotto Blue Grotto Bubbleroom.se SELECTED HOMME Paris Blue Grotto Blue Grotto Bubbleroom.se
  SELECTED HOMME Paris Blue Grotto
  160 kr
  399 kr 60% Rea


Hey shorty - shorts för herr hos Bubbleroom

Kanske kan man kalla dem halvbyxor, sommarräddare eller rätt och slätt kortbyxor. Oavsett namn så är herrshorts ett lika populärt plagg varje vår- och sommarsäsong. Och numera finns de i så många olika modeller, stilar och utföranden. Shorts funkar som sommarplagg för män i de flesta sammanhang. Även om shortsen kanske inte ännu har flyttat in i styrelserummen så har de i alla fall äntrat kontorslandskapet, och då tillsamm ans med en matchande skräddadkavaj. Det finns många snygga cityshorts att bära ihop med en skräddad rutig skjorta, ett snyggt bälte och klassiska herrskor i skinn. Toppat med coola solbrillor så är det ett lika sofistikerat som svalt sommaralternativ.

Men det vanligaste är så klart shorts som avslappnat sommarplagg för herr. Ett härligt par shorts i linne är väldigt populärt, och shorts i färggranna mönster syns på både det ena och andra paret manliga ben på semesterorterna. Jeansshorts har blivit allt mer populära, både i form av avklippta jeans och shorts som är fållade nedtill. Kortbyxorna matchas allt som oftast med t-shirts med roliga tryck, eller lite mer preppy med en piké. På sommarkvällen är det snyggt att dra på sig en sweatshirt för herr eller tunnstickad tröja i matchande nyans till dina shorts.

Kort och gott att handla herrshorts online på Bubbleroom

På Bubbleroom så brinner vi för herrmode och livsstil. Och det syns i vårt sortiment. Vi vill att du bara ska behöva handla hos oss och att vi ska var din heltäckande shoppingdestination. Hos oss hittar du allt moderna män behöver.

Reafynda shorts till herr här.

Shorts till dam finns också på Bubbleroom.
Välkommen till Bubbleroom!
För att förbättra din användarupplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.