Trenchcoats för män

Kategorier
 • Rockar
 • Trenchcoats
Storlek
 • 36
 • 40
 • S
 • L
1 produkter Återställ filter
Sortera:
Visa:
 • Tailored & Original Sannox Jacket 9501 Caviar Bubbleroom.se Tailored & Original Sannox Jacket 9501 Caviar Bubbleroom.se
  Tailored & Original Sannox Jacket
  560 kr
  1 399 kr 60% Rea


Klassiska trenchcoats för herr på Bubbleroom

Bland ytterplaggen så är kanske trenchcoats just det mest ikoniska av plagg. Britten Thomas Burberry skapade en trenchcoat i slittålig gabardin och med praktiska detaljer för att att kunna förse de brittiska soldaterna med det bästa ytterplagget under andra världskriget. Och trots att kriget ligger långt bakom oss idag så har dagens trenchcoats kvar många av de samma detaljer som originalet. Det militäriska och strikta tilltalar tydligt även dagens man och herrmode konsument. Att det också kallas för en regnkappa är för att materialet ofta varit behandlat för att tåla regn, även det en viktig detalj i skyttegravarna. Visst förknippar vi trenchcoats med Storbritannien än idag, men antalet tillverkare av den regntåliga ytterrocken har blivit desto fler. Idag finns det trenchcoats för herr i många olika tyger, färger och utföranden. På Bubbleroom hittar du alltid en rad snygga varianter och modeller till bra priser. Visst går det att bryta den mer strikt eleganta stil som rocken förknippas med, genom att klä ner den med slitna skinny jeans för män och en t-shirt med tryck. Men det finns någon särskild tjusning i och något synnerligen tilltalande med att vika upp kragen på sin trenchcoat, dra på sig handskarna och rätta till den rutiga herrhalsduken på ett traditionellt vis. Oavsett vilken stil du vill ha så hittar du allt du behöver på Bubbleroom.

Handla din fina trenchcoat för herr online

Beställ snabbt och enkelt från oss på Bubbleroom. Vi har lång erfarenhet av mode och stil och ett handplockat sortiment för män.

Fynda billigare trenchcoats för män under vår rea sektion.

Vi har även ett stort utbud av trenchcoats för dam under våran Kvinna sektion.
Välkommen till Bubbleroom!
För att förbättra din användarupplevelse använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.