Bikinis for days!

Om du kan visualisera den så har vi den. Vi tar badmode på största allvar! Bara för att man råkar vara mer avklädd betyder inte det att man inte kan vara kittad! Här hittar du överdelar och underdelar i vitt och svart eller i pangiga mönster som gör sommarens svettiga dagar lika fashionabla som fantastiska. Kör du på en high waist eller low waist I år? Eller är du typen som mixar och matchar? Ta en titt. Du kommer hitta din grej här. Det är vi beredda att sätta veckopengen på…

Badmode galore!

För badkrukor och vinterbadare alike. En cheeky string, side tie eller en giftig triangle top? I ett land som Sverige där sommaren är kort (vad var det nu för dude som sjöng så?) gör man bara helt rätt i att MAXA soltimmarna! Plocka ihop till en riktigt mångsidig beach-garderob redan nu så att du kan rusha till klipporna eller stranden när temperaturerna springer uppåt. Försöker du hålla i slantarna men är ändå sugen på att shoppa badmode online? Kör på en reversible top! Två för en och två i en. Perfekt ju?

Brazilian eller high cut?

Hämtar du din inspiration från sydamerika i år eller kör du på en klassisk och tidlös svart bikini? Oavsett om du väljer en string eller en high waist så kommer du hitta en variation av färger, passformar och modeller här. Vi har inte tagit några som helst risker inför sommaren eller semestern. Lagren är välfyllda och varukorgen redo när du känner att det är dags att gå loss på 2022 års bikinimode.

Man kan inte stava till bikini bra utan bra

Eller kanske en bralette? Hos oss hittar du bara kvalitetsvaror. Vi är picky på det sättet. Det gör det lättare för dig när du vill shoppa loss på ditt undervattensmode. För varför ska man inte få vara snygg bara för att det är under ytan? Scrolla loss här och ta en titt på bikinis i rosa, metallic och ännu fler färger från nya, heta och trendiga designermärken. Här hittar du alltifrån söta virkade bikinis till sportiga heltäckande bikinis och bandeaubikinis. Om du inte hittar det här så finns det en stor chans att du inte hittar det alls. Så självsäkra är vi när det kommer till bikinis och badmode som får dig att poppa och se ut som en filmstjärna på strandpromenaden i Nice. Eller kanske en olympisk mästarinna i fjärilssim? You do you.