Visar 36 av 199

Shoppa blåa klänningar

Är du på jakt efter en snygg blå klänning? Då har du kommit rätt! Vi älskar blåa klänningar och har alla typer av blåa klänningar hos oss. Varje vecka får vi in nya fräscha nyheter där du hittar blåa klänningar i alla olika nyanser av blått – mönstrade, ljusa, marinblåa och blommiga. Du hittar dem också i flera olika modeller. Allt för att just du ska hitta din nya blåa favorit idag!

Tre säkra faves – Blåa klänningar vi älskar

Har du svårt att bestämma dig för vilken blå klänning du ska välja – så listar vi tre stående favoriter. Först ut är maxiklänningen, den långa klänningen som passar till både vardags och fest! Sedan har vi fodralklänningen – som är enkel att styla med skor, jacka och accessoarer. Sist ut har vi den trendiga blå wrapklänningen som går att hitta i både långarmade varianter men också med korta ärmar eller linneband.

Iögonfallande blått – Därför ska du välja den blåa klänningen

Den blå färgen är ett stilfullt val som ofta förknippas med elegans och harmoni. Väljer du en ljusare blå klänning skapar du dock ett mer lekfullt och lättsamt intryck – inte minst om du väljer en mönstrad ljusblå klänning på dagen. En djupt mörkblå klänning är dock det perfekta valet om du vill utstråla extravagans och lyx på kvällen, samtidigt som det är ett flirtigare alternativ till helsvart. Med en snygg blå klänning kan det helt enkelt aldrig slå fel!

Stilsäkra tips för alla blåa klänningar

Under semestertider där det bjuds till fest under veckans alla dagar – strandfester, poolfester eller kvällsfester - kan det vara svårt att hitta just den där klänningen som passar perfekt. Tänk dock på att det oftast är detaljerna som fixar looken. En skinnjacka till gör den blå klänningen mer edgy, liksom ett par stora örhängen och självklart ett par riktigt höga klackar. Varför inte ett par snygga högklackade sandaletter? Du kan också klä ner den blå klänningen med ett par plattare sandaler och skapa ett mjukare intryck med en beige mockajacka till – och varför inte ett snygg bälte i midjan? Alla pasteller är helrätt till blått! Vår site är laddad med massa blåa klänningar - både från våra egna märken men också från flera externa varumärken. Utöver vår egen design hittar du till exempel klänningar Twist & Tango, Ivyrevel, Goddiva & Sisters Point. Allt för att du ska kunna hitta den perfekta blå klänningen för just dig!