Body för dam

Det finns få plagg som är så mångsidiga som bodyn. En enkel, cool, trendsättare oavsett årstid. Hitta bodys som är vardagsfina, good-to-go eller med grafiska prints för dig som gillar färg. Självklart har vi även massor med fina bodies i spets som funkar både som del i ett underklädesset eller till partyoutfiten. Bubbleroom always got your back!

Bodys är årets must have!

Oavsett om du tänkt använda bodyn som underkläder eller festtopp så finns det en för varje tillfälle, i olika färger, former och material. Under de varmaste sommardagarna är bodyn ett perfekt plagg att matcha ihop med dina jeansshorts – dessutom riskerar den inte att hasa upp över magen, då du alltid kan lita på att bodyn sitter som en smäck. Välj en body med smala spagettiband eller oneshoulder från exempelvis Bubbleroom eller Pieces för en chic sommarlook. Till hösten och vintern är det klokt att investera i en body med långa ärmar, det hittar du bland annat hos New Look och IvyRevel. För de mest festliga tillfällena har Goddiva och Girl in mind spetsbodies och bodys med glitter och avslöjande ryggar för extra wow-effekt! Matcha dem med skinnkjol, dina favoritjeans eller kostymbyxor! Bodyn kan i stort sett ersätta alla toppar om du letar efter en figurnära silhuett som framhäver dina kurvor. Den kommer i flera olika designs – med spets, volanger, glitter, paljetter och kan kombineras på oändliga sätt. För en skön myslook är bodyn ett perfekt underklädesplagg som håller värmen under andra plagg som stickade tröjor, koftor och t-shirts. Hitta din favorit genom att söka på body dam eller scrolla igenom sortimentet ovan!

Så håller du bodyn fräsch länge!

För att behålla färgen, formen och hållbarheten på din body eller bodysuit är det viktigt att följa de tvättinstruktioner som medföljer. Ett råd är att alltid tvätta din body ut och in och har den knappar rekommenderar vi att du knäpper dem innan du slänger in den i maskinen. Häng alltid upp din body på en galge när du låter den torka och dra ut tyger för att slippa skrynklor. Tänk på att en del spetsbodies kan vara extra känsliga – använd gärna en tvättpåse om bodyn har byglar t.ex.