Visar 36 av 84

Dunjackor att dö för

Eller kanske inte dö, men definitivt leva för. Och i. En lång vinter känns både lätt och kort när du bestämt dig för att inte frysa. Alls. Experimentera med en tunn dunjacka som ett baslager, eller köp en lång för en kappliknande dunmodell som garanterat gör dig både varm och snug as a bug. Låt det här bli året då du upptäcker varför så många väljer dunjackor.Dunjackan - Rimligt eller ruskigt varm?

Dunjackor har massor av fördelar. Eftersom de kapslar in luftfickor behöver du inte en massa extra materialvikt att släpa omkring på för att hålla dig rätt så-, rimligt eller ruskigt varm. Är du van vid, säg, en tjock parka kommer du uppskatta den fjäderlätta känslan av att avlasta axlarna med ett plagg som inte bara håller en lång tid utan också känns som att krypa in i ett moln och sedan bosätta sig där.Årets modeller inne nu

Om du inte märkt det så lär du märka det snart. 2021 och 2022 års vintermode kommer bjuda på mycket dunjackor. Korta modeller för den där 90’s-känslan, längre modeller och kappor för dig som fått nog av snålvindar och snöblandat regn. Ibland är fashion och funktion samma sak. Det är därför vi älskar dunjackan som plagg. Välj en färg som lyfter din personlighet, och mys dig genom krispiga dagar och iskalla nätter med ett leende.Kitta dig eller rusta dig?

När du väljer dunjacka kan det vara bra att tänka på vad du tänkt använda den till. En kortare och puffigare dunjacka ser inte bara dope as heck ut, utan är också toppen när vädret är lite mildare. En längre dunjacka döljer mer av din outfit men håller dig varm genom en arktisk storm. För dig som har lätt att frysa tycker vi att en huva är ett grymt komplement, som dessutom gör att du kan se sådär härligt hemlig ut när situationen kräver.