Visar 36 av 68

Dags för din examensklänning?

Nu vankas examenstider! Din examen är självklart värd att fira och då är ju den perfekta examensklänningen ett måste. Hos oss på Bubbleroom hittar du klänningar för alla festligheter – inte minst till din examen. Här hittar du mängder av examensklänningar, både för bal & student men också för dig som är gäst på en examen. Vi har preppat vår site med occasiondresses i alla färger, modeller och varianter. Allt detta för att just du ska känna att du kan hitta din favorit hos oss <3 På denna speciella dag vill du kanske glänsa lite extra? Spana in de fina examensklänningarna från Goddiva, Y.A.S, VILA och såklart också från vår egen design som exempelvis BUBBLEROOM, Chiara Forthi, Make Way & Moments New York.

Stylingtips för din examensklänning

Vill du ha det enkla alternativet på din examen eller är du lite mer vågad? Det är en viktig sak att tänka på när du letar efter din perfekta examensklänning! Du kanske vill ha en examensklänning för dagen och en för kvällen? Det perfekta alternativet när du har beslutsångest. En idé är att köra på en vacker långklänning på dagen och en lite kortare på kvällen så att du kan dansa loss! Hos oss på Bubbleroom finns klänningar för alla typer av looks. Ett måste till är ju ett par snygga örhängen, varför inte ett par från det nya märket hos oss Lily & Rose? Matcha också din examensklänning med ett par snygga klackar och såklart en väska så du kan få plats med dina must haves för kvällen. Vill du kunna dansa lite extra och slippa få ont i fötterna - så spana in ett par snygga ballerinaskor till!

Psst… Du har väl inte missat vår occasionshop?

I vår occasionshop hittar du allt du behöver för din speciella occasion – både din nya examensklänning men också alla helrätta accessoarer till som fulländar looken. Vad sägs t.ex. om den perfekta partyväskan, ett par riktigt iögonfallande örhängen och såklart de ultimata pumpsen? Som examensgäst gäller det också att vara förberedd när inbjudan kommer. RSVP in style genom att klicka hem din nya examensklänning i vår occasionshop redan idag!