Visar 36 av 723

Köpa festklänningar online

För snygga, uppklädda tillställningar där du vill blända med din närvaro finns det klara fördelar med att köpa på nätet. Du får med vårt utbud en helt annan överblick och inspiration än vad du hade fått i butik. Du kanske letade efter något med kort ärm, men fastnar för en med lång ärm i stället? Vi vet hur det är att ibland klicka hem något man aldrig tänkt sig från början.Festklänning - eleganta och samtida stilar

Du behöver inte alltid välja en klassisk festklänning när det finns så många modeller som vågar testa gränserna för den uppklädda outfiten i färg, form och material. Ibland vill man vara en riktig dam. Clean, proper och safe – ibland vill man ha en festklänning som skriker sig hes. Hur det nu än är med just dig, just idag, så vet vi att du kommer hitta en modell här som du kan känna dig som dig själv i. Vem det än är.Lång eller kort ärm?

Känner du för en midiklänning eller en wrapklänning? Och är det glitter eller strikt svart som gäller? Hitta din personliga favorit bland märken som Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy's Stories, Model Behaviour, Truly Mine och Happy Holly – eller fynda bland vårt egna brand Bubbleroom. Har du kollat på vår rea? Du kanske kan hitta festklänningen i dina drömmar till fyndpris?