Kan man få för många jackor?

Jackor är ett sånt där plagg som man bara vill ha fler av, särskilt om man bor i kalla norden. Det är liksom givet – varför nöja sig med en enda svart jacka för alla tillfällen när man kan ha en armé av snygga jackor. Långa, korta, denim, teddy och bomber. Så vill åtminstone vi ha det. Livet är för kort för att snåla på de plaggen som kanske syns allra mest – och om man ändå vill snåla så har vi tokigt bra och billiga rea-priser. Så vad väntar du på?Sval som en vind eller varm som en kram?

En jacka ska vara som en omfamning. Något som alla behöver, som alla kan ge men som kan vara olika bra. Vi har enbart bra jackor som passar för allt. Välj en sherpajacka för rörlighet, en dunjacka för extra värme eller en denimjacka för de där klassiska rebelldagarna. Inget säger att en damjacka inte kan ha attityd! Det som från början var ett arbetsplagg för män är idag världens kanske mest allsidiga del av en garderob. Vi tycker att det är en högst rimlig utveckling, för vi kan inte tänka oss en värld utan jackan som ett fashion statement.En ny damjacka är som en nystart

När säsongerna skiftar följer jackorna med. Med hösten plockar man fram sina favoriter från sina iden. Men lika kul som det är att plocka fram sin gamla favvo-jacka är det att hitta en ny att möta säsongens element i. Att gå mot höst, sommar eller vår känns extra mycket när man får göra det i en jackmodell som man inte haft innan. Här hittar du populära modeller från Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy's Stories, Truly Mine och Happy Holly, men också från vårt egna Bubbleroom.