Visar 36 av 172

En kärleksförklaring till jeans

Säg ett mer ikoniskt plagg, vi kan vänta. Jeansen är byxornas rolls royce OCH anarkist. Inget plagg talar så många språk. Straight jeans för vissa, jeggings för andra och flare för ytterligare någon. Grungigt trashade, patinerat slitna, otvättat krispiga eller stretchigt flexibla. Det trodde dem nog inte i den lilla staden Denim i Frankrike där tyget en gång uppfanns. Men vi kunde inte vara mer tacksamma. Vi älskar jeans. Det tror vi också märks på alla våra modeller, färger och tvättar. Scrolla på och förlora dig lite i vårt digra utbud av kända märken som DR DENIM, Levis, Vero Moda, Happy Holly eller varför inte våra egna Bubbleroom jeans?

Jeans för dam

Är du den baggy typen? Eller letar du upp den tightaste modellen? Varför inte både och? Jeans kan och bör varieras efter humör och tillfälle, om du frågar oss. Att kunna slänga ihop en enkel normcore-look på två sekunder kräver sina stentvättade blåjeans, medan en svettig natt på klubben trivs som fisken i ett par tidlösa svarta stuprör. Du är förmodligen här för att hitta dina nya favoriter online. Smart. Här finns det så mycket mer att välja bland än i butik, och tur är väl det. Kom ihåg att frakten är gratis över 499:-, så lev lite – unna dig ett extra par! Ingen kollar…

Jeans i alla färger

”Det är så opraktiskt med vita jeans” sa världens tråkigaste person. För all del, välj ett par svarta. Här finns inga rätt eller fel. Färgmatcha dina nästa jeans hur du vill. Personligen vill vi ha ett par i varje kulör. Charcoal idag, vita imorgon, beige till semestern och ljusblå för att det går. Om du finner dig själv i ett sällskap som säger att man inte kan ha ett par mom jeans eller en skinny modell så är det förmodligen sällskapet det är fel på, för jeansen är det helt klart icke! I vår bok är alla stilar bra stilar, så länge den som bär den trivs. Med vårt utbud blir det lite lättare. Att trivas, alltså.

Hundra+ år av jeans

I USA har jeans använts sedan 1800-talet, och som modeplagg sedan åtminstone 50-talet. Inget tyder på att den tiden är förbi. För varje år dyker det upp nya jeanstrender. Vad för jeans trendar 2022? För vissa är det mer viktigt och för andra mindre. Det fina i just den här kråksången är ju att det går att köra safe med en tidlös 501:a eller gå bananas med världens fetaste bootcut. Du kommer förmodligen se fabulous ut oavsett.