Visar 36 av 89

Dags för en ny julklänning?

Vinterns mysigaste tid väntar runt hörnet och det är dags att inskaffa årets julklänning. Hos Bubbleroom hittar du mängder med modeller och färger som gör dig redo för årets sista fester! Välj en julklänning som gör intryck - en klassisk röd julklänning är lika fin på julmiddagen som på AW:n. Vill du däremot skapa wow-effekt är en tajtare sammetsklänning ett fint alternativ till julfesten. Chiara Forthi, Moments New York, Vila och Ida Sjöstedt är bara några varumärken som gör perfekta klänningar till jul. För en look där du går all in finns det julklänningar som glittrar och är fulla med paljetter - sök på paljettklänning så kommer du hitta flera olika alternativ för att hitta det som passar just dig bäst.

Så stylar du din julklänning

Din julklänning går att styla på flera olika sätt utefter vilken tillställning du ska på. En julklänning i klassiskt rött blir en enkel vardagslook på jobbet. Tillsammans med en stickad tröja och snygga boots håller du värmen och stilen hela december. För de där lite festligare tillfällena, som en AW eller julmiddag med släkten är en tajtare julklänning i spets en given favorit. Djupgrönt, midnattsblått och mörkröd sammet går alltid hem och ger din julklänning en lyxigare känsla. Styla med strumpbyxa, högklackat och accessoarer. Vi gillar Lily & Rose glittrande örhängen extra mycket! På juldagen, årets mest efterlängtade festdag, bär vi helst en sensuell julklänning i svart. Avskalat, bara ben och stort lockigt hår. Det kommer garanterat skapa showstopping-effekt!

Samla ditt girl gang för julklänningsprovning!

Samla ihop dina bästa vänner och förbered en modevisning med årets finaste julklänningar. Tänk Carrie Bradshaw och bjud dina vänner på bubbel och pizzaslices och njut av den lyxiga känslan av att ha alla dina tjejer på plats för smakråd! Go crazy och mixa och matcha julklänningarna till alla typer av skor och accessoarer för att hitta din unika stil för varje festligt tillfälle i jul.