Visar 36 av 91


Inget tråkigt plagg!

En kavaj behöver inte vara ett tråkigt plagg. Tvär om! Bland våra festkavajer hittar du kavajer med paljetter, kavajer med coola mönster och kavajer med spets. Med dem kan du gå på festen med en look som sticker ut men ändå är ”lite vuxnare”. Vill du köra klassisk preppystil är det här du ska kolla runt. Med en maskulint skuren, rutig kavaj eller club-blazer och en skjorta får du en stil som tagen från en engelsk internatskola.


Kavaj till vardagen eller festen?

En kavaj kan ge vilken outfit som helst en proper och sofistikerad look. Klä dig i en skön topp, tights och toppa outfiten med en oversized kavaj eller blazer och du har den perfekta kombon av komfort och stil. En outfit som är perfekt att bära på kontoret och på stan. Om shoppingrundan eller hänget på stan skulle gå över till fest gör det inget – kläderna funkar lika bra i båda sammanhangen.

Kavajer i alla stilar

Hos oss hittar du massor av snygga kostymer och blazers för dam. Vill du ha en vit kavaj eller kanske något annat starkare som en grön kavaj eller rosa? Du hittar det hos oss. Vi har också skepparkavajer, randiga kavajer, tweedade kavajer , feminina kavajer i pastell, beige och kostymskavajer. Vidare till kavajer i olika storlekar. Föredrar du en lång kavaj, kort kavaj eller en oversized kavaj eller blazer? Valet är ditt! Vi har helt enkelt alla kavajer i alla stilar och snitt för både dam och kvinna.