Visar 36 av 169

Kjolar – classic, proper eller out there

Kjolen som plagg är lika mycket Astrid Lindgrens sekelskiftes skildringar som det är electro festival i rio. Det är så härligt med ett plagg som kan ha den räckvidden. Kjolen ger dig komforten och elegans när det kommer till varma dagar eller ljumma kvällar. Rätt matchat är din kjol, lång eller kort, också ett mångsidigt plagg som låter dig förvandlas lika snabbt som det går att sätta på sig eller ta av ett schysst nyckelplagg – typ en crop top eller en cardigan (skilda världar men med samma enkla hack!). Vi tycker att vi är ganska bra på att fånga upp den där mångfalden av kjolar – här hittar du hela spektrat, från vitt till svart och allt däremellan.

Tid för bara ben

Bara ben är inte så bara när man sätter det i ett år tidsperspektiv. Det är ÄNTLIGEN på väg att vända nu. Vi vet inte med dig, men vi tänker i alla fall vara redo med ett helt skeppslast kjolar i olika stilar och färger! En midikjol trivs bäst i sällskap av en maxikjol. En leopardkjol trivs bäst med en blommig kjol. En Lång kjol med en kort. Du fattar. Det enda som gör att köpa en kjol online bättre är… att köpa en till kjol online, såklart – kanske på rea? Men där kan man ju tycka olika, konstigt nog?! Vi skojar såklart. Vi vet att vissa äger en gammal kär jeanskjol och är helt tillfreds med det. Men scrolla går ju – så ta en titt på vårt utbud. Fönstershopping är lite som att gå på kjol-museum. Vem vet? Kanske träffar du på en framtida gammal kär vän?

Too cool for kjol?

Skulle inte tro det. Alla coola katter har väl en hel garderob dedikerad till sin samling av kjolar med volang eller plisserade kjolar i tusen färger? Det fina med kjolar är som sagt att det är ett versatilt plagg, men kanske främst för att det sätter en så kaxig touch på en outfit som annars är ganska vass eller punkig. En blommig kjol och ett par militärkängor är ett maxat statement som drar blickarna till sig. Samma kan man väl säga om en lång svart kjol och en sliten skinnjacka. Vi älskar att blanda klassiskt “manligt” kodade plagg med klassiskt “feminina” plagg – för vem har tid med den sortens fyrkantiga inramningar?! Släng på kjolen och utmana normen!

Luftigt lätt eller tok-tajt

Kort, kortare eller kortast? En minikjol är verkligen en blast from the past som passar dig som vill visa spirorna i vår och sommar. Frågar du oss så är inte en sommarkjol enbart den där luftiga och långa kjolen, det är lika mycket den vita eller svarta och lite mer dressade modellen som passar på bryggfesten eller festivalen. Borde väl säga sig självt egentligen. Ett plagg med en så lång historia måste ju göra fler rätt än fel, eller? Bara kolla på skottarna och deras kiltar. Dom har ju typiskt fattat grejen. Där kör man kjol året om. Det kan du också göra. Även om vi just nu mest har fokus på varmare årstider och, du vet… Kjol, vind och vatten…