Visar 36 av 697

Midiklänningar - modevärldens mångsidiga älskling!

Midiklänningen är ständigt återkommande i trendbiblarna. Med sin knälånga kjol är den perfekt att klä upp eller ned enligt dina önskemål. Midiklänningar fixar allt från en seriös (eller sensuell) sekreterarlook, perfekt för jobbet, till en formbar festoutfit för cocktailpartyn, after works eller utekvällar. Om du känner för att ha en något mer casual stil glider midiklänningen lätt in även på mer uppklädda tillställningar, exempelvis nyårsfester. I våra dagar blir det mer och mer vanligt att ha bröllopsklänningar i midivariant, något som tidigare enbart var reserverat långklänningen. Med en bröllopsklänning i knälång kjol ger du en yngre, sötare och mer lekfull inramning till den stora dagen. Och en midiklänning med paljetter är nästan mer nyår än självaste tolvslaget! Du får en något lyxigare och mer elegant känsla än miniklänningen, men samtidigt en klänning som känns festligare och enklare att gå i än maxiklänningen. Det bästa från två världar - det är midiklänningens motto.

Många midiklänningar att välja bland

Den iklär sig varianter som passar alla åldrar och stilar. Denna coola klänningsmodell matchas gärna med högklackade skor, allt från trendig taxklack till svepande stilettklackar. Om du vill ha en ultratrendig och lite mer sportig stil - matcha med sneakers. Med midiklänningen är allt möjligt! För att hitta matchande skor och få med dem i samma leverans - ta en titt under vår avdelning för skor. Lägg till dina nya favoriter från Accessoarer och som genom ett trollslag är hela partyoutfiten fixad! Om du vill ha en mer avslappnad stil så kan vi tipsa om att matcha med våra vackra cardigans.

Vi erbjuder dig knälånga klänningar från en hel rad märken. Bland de bästsäljande av våra midiklänningar online kan nämnas vårt eget märke Bubbleroom, Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea, Amy's Stories, Model Behaviour, Truly Mine och Happy Holly.

77th Flea är ett ungt och kaxigt streetmärke för dig som vill framhäva hur cool du är. Märket är väldigt aktivt online på sociala medier - om hade varit en person hade det kunnat vara din bästa tjejkompis.

Amy's Stories är vackra och drömska plagg, där varje plagg har det där lilla extra, det berättar, som namnet antyder, en historia.

Ta en titt på våra reasidor för att fynda billiga midiklänningar. Här finns alla möjliga typer av midiklänningar online till riktigt bra priser.