Visar 36 av 63

Säsongens röda klänningar är här!

En röd klänning kan aldrig slå fel! Färgen förknippas med passion, energi och gott självförtroende. Vill du känna dig extra säker på jobbet - plocka fram din röda klänning! En röd klänning passar också till flera tillfällen; festen, middagen eller varför inte dejten? Vi har röda klänningar i alla olika nyanser och modeller – allt för att du ska kunna hitta en röd klänning till alla tänkbara occasions!

Röda klänningar i olika modeller och material

En röd klänning i sidenmaterial passar perfekt för de lite finare tillfällena såsom till en cocktail- middag, medan den röda bomullsklänningen passar bättre till vardags för en färgstark men ändå mer nedklädd look. Den röda chiffongklänningen har vi också sett på många bröllopsgäster och det är även ett klockrent val till balen. Varför inte klicka hem ett nytt rött fodral eller en snygg röd volangklänning redan idag? Spana in våra röda klänningar och hitta din nya favorit hos oss som maxar din självsäkra look!

Styla den röda klänningen på rätt sätt

Vi älskar hur du kan styla den röda klänningen! Den röda klänningen går att använda både till vardags och till mer festliga tillfällen. Du kan också använda samma klänning bara att du style:ar den för olika tillfällen. Den röda klänningen är till exempel lika snygg till ett par vita sneakers som till ett par ballerinas – eller ett par höga klackar för nattens festligheter. Du kan också style:a med en jeansjacka till för en mer casual look, eller välja en skinnjacka till för en lite coolare stil. Låt valet falla på kavajen för den glammiga looken. Och varför inte ett par snygga örhängen till eller en väska med detaljer i silver eller guld? Vi har alla möjliga alternativ för att just din röda klänning ska passa för de tillfällen där du vill glänsa lite extra. Vad du än behöver för att style:a din röda klänning hittar du allt hos oss på Bubbleroom! <3