Visar 36 av 229

Svarta klänningar för alla tillfälen

Bjuden på fest eller är det helt enkelt dags för en ny svart klänning? På Bubbleroom hittar du ett stort utbud av svarta klänningar – för alla tillfällen. Våra svarta klänningarna finns i alla former och varianter, du hittar t.ex. allt från den perfekta lilla svarta klänningen till festens snyggaste långklänning i svart. Dessutom har vi såklart den ultimata svarta spetsklänningen som får allas ögon att falla på dig. Välkommen att hitta dina nya favoriter hos oss! <3

Svart klänning – Vassa stylingstips för alla tillfällen

Den svarta klänningen är alltid ett nyckelplagg. Våra svarta klänningar finns i både korta och långa varianter och du kommer garanterat att känna dig fin i dem oavsett vilken variant du väljer! Vet du inte vilken typ av klädkod som gäller för festen du ska på? Fördelen med svarta klänningar är att du kan style:a dem hur du vill. Du kan klä upp och klä ner. Släng på dig ett par sneakers eller en skinnjacka för en lite mer avslappnad eller coolare look. För en maxad partylook går alltid ett par snygga klackar hem! När det gäller accessoarer kan du alltid matcha med ett par stora örhängen till för att höja looken en aning, och har du en svart klänning i ett lite lyxigare material eller med mer detaljer är ett par lite enklare örhängen alltid ett snyggt alternativ till. Den svarta klänningen går nästan att matcha precis hur du vill! Vi är helt enkelt all in för The Little Black Dress!

Happy Holly, Chiara Forthi eller Goddiva?

Våra svarta klänningar finns från flera olika varumärken - både från vår egen design som exempelvis våra egna varumärken Happy Holly, Chiara Forthi och Make Way men du hittar också massvis med svarta klänningar från våra externa varumärken såsom Samsøe & Samsøe, Pieces, Dagmar samt Twist & Tango. Våra svarta klänningar passar alltså till alla tillfällen. Vi på Bubbleroom vet att alla gillar prisvärda svarta klänningar med god kvalitet, därför vill vi såklart ge dig det!