Träningstights hos Bubbleroom

Ett par träningstights är en given klassiker i din garderob. Med de senaste årens rådande fitnesstrender har utbudet verkligen tagit såväl tränings- som modevärlden med storm, och du kan nu välja och vraka mellan träningstights i alla regnbågens färger och mönster som du knappt kan föreställa dig i din livligaste fantasi. Här på Bubbleroom hittar du såväl hellånga som lite kortare tights, från sobert svarta med spännande detaljer till lekfulla mönster som lockar fram träningsglädjen på momangen.

Tränings- och löpartights är det självklara valet för många tjejer vid träning, då de är oerhört bekväma, transporterar bort fukt och ger bra stöd för benens muskler. En särskild variant är kompressionstights, som påstås kunna öka blodflödet till benmusklerna genom att applicera ett lätt tryck på dem.

Träningstights matchas med fördel med valfri träningsöverdel. Numera finns det så snygga och täckande tränings-bh:ar att de har hittat ut ur underklädesgarderoben och kan användas som en överdel i sig. Träningslinnen och t-shirts kan matchas i det oändliga med dina nya tights, tillsammans med en jacka vid mer kylslagna väderlekar. Träningskläder i allmänhet är en oerhört spännande del av modevärlden, där trenden går mot att existerande märken satsar på en sidolinje med sportkläder. Detta har höjt både kvalitén på och statusen hos träningskläder, som nu är allmänt accepterat att bära såväl till vardags som till fest.

Kändisarna är inte sena med att snappa upp trenden - ett exempel är sportinspirerade sneakers tillsammans med plagg som vanligtvis befinner sig långt ifrån träningsbanorna, exempelvis långklänningen och skinnjackan. Köp ett eller flera par träningstights, och du har en finfin investering att matcha med stora delar av din klädrepertoar under många år framöver! De passar lika bra till träningsplagg som till myskläder eller till din vanliga vardagsoutfit.

Bland våra bästsäljande klädmärken hittar du träningstights från vårt eget märke, Bubbleroom Sport. Och vem är inte förtjust i rea? Priser som får dig att hämta andan precis som efter ett svettigt löparpass väntar runt hörnet - kika in på vår reaavdelning för att hitta billiga träningstights för dam online. Att få den där välbehövliga kickstarten till träningskickar är enklare än någonsin!