Visar 34 av 34

Trendiga trenchcoats på Bubbleroom

En trenchcoat är ett klassiskt ytterplagg, som traditionellt sett är vattentät och slutar någonstans mellan knät och anklarna. Den användes under första världskriget av såväl brittiska som franska soldater, som ett smidigt alternativ till tyngre krigsmundering. Den ursprungliga trenchcoaten har en mängd detaljer anpassade för krig, till exempel en så kallad D-ring som enligt myten användes för handgranater, axelremmar för vapen och rymliga fickor där kartor kunde förvaras. För att förhindra oönskade kroppsodörer, kom detta moderna plagg även med ventilation på väl valda ställen. Efter dess dramatiska början har trenchcoaten blivit omåttligt populär bland både kvinnor och män, genom krigsveteraner som tog med sig trenchcoaten hem.

Den klassiska trenchcoaten designades av Burberry 1901 med just soldater som målgrupp. Den är traditionellt tillverkad av tyger som grov bomull, poplin eller drill och har dubbelknäppning.

Trenchcoaten är verkligen en väl värd investering då den är tidlös och passar alla åldrar och stilar. Klassiskt svart, brunt eller beige fungerar alltid, men om du känner för att piffa upp din outfit kan du satsa på en trenchcoat i pastellfärger, som ger ett festligt och lekfullt intryck. Det väcker också associationer till vårens ankomst, och är perfekt om du känner för lite vår i vardagen oavsett årstid! Matcha din trenchcoat med stövlar eller boots för en klassisk look.

Enkelt att hitta matchande accessoarer till din trenchcoat

En hatt på huvudet skänker såväl elegans som mystik, medan ett par sneakers ger en uppdaterad look à la 2010-tal. I en tunn trenchcoat blir du fin även inomhus - tänk ett slarvigt knutet skärp i midjan, hängandes på baksidan, och uppkavlade ärmar, och du är redo för att möta en soaré som vilken fransyska som helst. Du hittar flera accessoarer, smycken samt passande byxor och jeans här i vårt stora sortiment.

De populäraste märkena för trenchcoats för dam hos oss är Chiara Forthi, Make Way, Amy's Stories och 77th Flea. För ännu fler spännande alternativ, kika in på vår sektion med trenchcoats för män. Och är du lockad av att göra ett kap skall du kika in på våra extra bra erbjudanden just nu - vår reaavdelning inrymmer billiga trenchcoats till fyndpriser. Att vara snygg och stilig även i oväder har aldrig varit enklare - investera i en ny trenchcoat, och din garderob och outfit kommer att skina som solen!