Bli medlem/kund

Du behöver inte vara medlem för att handla hos Bubbleroom.se, men du har mycket att vinna på att bli det.

Som medlem har du fri tillgång till vår community + att det är enklare att beställa varor. Du har också möjlighet att få mailutskick om tips på nyheter och du får dessutom rabatterade priser på flertal produkter.

Som medlem samlar du även shoppingpoäng. Varje gång du handlar får du shoppingpoäng! För X kr du handlar för får du X poäng. Handlar du exempelvis för 100 kr får du 100 shoppingpoäng på ditt konto. När du uppnått 10 000 poäng så får du ett presentkort på 500 kr, en väska och en av sommarens Glossyboxar utav Bubbleroom. Kontakta oss på kundservice när du uppnått din shoppingpoäng, så skickar vi dig din present. Poängen förfaller aldrig under ditt medlemskap. Poäng kan inte registreras i efterhand, utan för att ta del av poäng måste du vara inloggad vid köp.

Att vara medlem är gratis.


Klicka här för att bli medlem!


Som medlem och kund skall du iaktta största omsorg om ditt användarnamn och lösenord hos Bubbleroom. Lämna inte ut dem till någon annan.

Vårt kundregister är konfidentiellt och Bubbleroom förbinder sig att inte vidarebefordra kundinformation till tredje part utan godkännande från medlem. Bubbleroom är indexerat med Google.


Bubbleroom
KONTAKTA KUNDSERVICE

Måndag-Fredag 08.00-18.00
Lördag-Söndag Stängt

Telefon: 08-411 17 17
E-mail: [email protected]