Så här handlar du

Nedan följer en genomgång vilken hjälper dig att handla på bubbleroom.se

Så här handlar du:

Antingen söker du med hjälp av sökverktyget ute till vänster eller klickar på någon av alla länkar som visas på sidan.

Sökverktyget är uppdelat i tre menyer; Topplista, märke eller kategori. Det går att kombinera alla tre. Vill du till exempel hitta en en tröja från Adidas välj kategori: tröjor, och varumärke: Adidas. Det går även att finna de produkter du söker genom att skriva in valfritt sökord i fönstret för fritextsökning.

När du hittat den produkt du vill ha, klicka på den för att få en mer detaljerad beskrivning. Välj därefter storlek och klicka på knappen – lägg i kundvagn – för att lägga produkten i kundvagnen.

Den valda varan ligger nu i din kundvagn. För att kontrollera vad du lagt in i kundvagnen, tryck på knappen – se kundvagn - . Där kan du ta bort varor eller ändra antal.

Du kan välja att handla som medlem eller ickemedlem. Om det är första gången du handlar och du vill bli medlem och ta del av medlemspriserna, registrera dig som ny kund genom att trycka på knappen – bli medlem -. När du väl blivit kund loggar du in med din e-postadress och ditt lösenord. Om du har en rabattkod, fyll i den i fältet för rabattkod och klicka sedan på – logga in -.

Nu visas dina person- och adressuppgifter samt din beställning visas. Kontrollera noga att all uppgifter stämmer. Välj betalningsalternativ, klicka på - beställ – för att genomföra köpet. Om dina uppgifter inte stämmer klicka på – ändra dina uppgifter -. Om beställningen inte stämmer, kan du ändra genom att gå in på – ändra i varukorgen -.

Din orderbekräftelse kommer visas och bekräftar att din beställning är genomförd. Orderbekräftelsen skickas till den e-postadress som du angivit. Beställningen är mottagen och varorna kommer skickas till så dig så snart som möjligt.

KONTAKTA KUNDSERVICE

Måndag-Fredag 08.00-18.00
Lördag-Söndag Stängt

Telefon: 08-411 17 17
E-mail: kundservice@bubbleroom.se