Visar 36 av 210

2022 och dags för balklänning!

Den röda? Den svarta? Den långa? Vi fattar. Det var ett tag sedan det bjöds till bal, och frågorna är lika många som förväntningarna är höga. En balklänning köper man kanske inte så många gånger i livet – och då vill man ju att det ska bli rätt. Om ett plagg kan kallas viktigt så är nog just balklänningen viktig. Den ska kännas som en dröm i satin, men den ska också gå att röra sig i. Helst hela vägen till gryningen.

Vad är väl en bal på slottet?

Vad är det för en fråga?! Det är en bal! På slottet! Det är kul, och man får vara HUR FIN MAN VILL! Då är det bara rimligt med en balklänning att trivas i. En lång natt med en kort klänning eller en kort natt med en lång klänning – du hittar det du behöver online här på Bubbleroom. Allt från välkända och exklusiva märken till billiga balklänningar för dig som hellre lägger pengarna på bubbel och jordgubbar.

Material och passformer för alla

Vad får dig att gå loss? En lite mer vågad off-shoulder eller en mer klassisk long sleeve prom dress? En balklänning tycker vi att man ska välja med omsorg, eftersom bal är en sån där tillställning där alla sorter möts. Den gotiskt svarta, den passionerat röda, den festligt glittriga och den sobert pärlfärgade – för alla färger finns en personlighet som ska representeras. Det är nog därför vi älskar bal och balklänningar Fördel att köpa online! Botanisera bland våra balklänningar online för att hitta den perfekta modellen och färgen för just dig! Givetvis har du bytesrätt om du skulle känna att klänningen inte är 100 % rätt, så du kan prova hemma i lugn och ro utan provhyttens mindre smickrande ljussken och väntande köer. Om du vill köpa billiga balklänningar på rea så kan du göra riktiga fynd i vårt reasortiment för balklänningar.

En eventuell kavaljer är alltid andra prioritet

välj bland våra fina balklänningar för att få det snyggaste sällskapet på festen! Självklart vill du skina lite extra på en sån här kväll. Vi har ett generöst utbud av balklänningar online, som samtidigt är handplockade. Här hittar du balklänningar från superhajpade svenska designern Ida Sjöstedt och danska Samsøe & Samsøe för att nämna några. Våra balklänningar har vackra snitt, spännande skärningar och böljande tyger.