Dunjackor

Visar 70 produkter
Återställ filter

Dunjackor - för stil och komfort, från vinterfest till sport

Dunjackan är ett plagg som, inte särskilt överraskande, har vunnit stor popularitet i vårt nordiska klimat. Få ytterplagg klarar av att kombinera stil med komfort och värme såsom dunjackor! Med alla de varianter och färger som förekommer idag kan det sägas att dunjackan är det närmaste ett innerplagg du kommer bland ytterkläder. Det är även ett trendigt inneplagg - varje säsong väntar nya stilar, med dunjackor som duggar tätt på after skin i fjällen eller på alpsemestern, men även på innerstadsfester och vardagspromenader som får vinterbistert väder kännas som en vårdag på Rivieran.

Dunjackor kommer i alla möjliga varianter - från korta och tunna som passar bäst under lätt kyla, perfekt för höst, vår och milda vinterdagar, till långa och värmande varianter som bekräftar klichén "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Skall du susa ned på skidor eller snowboard i vinter? Dunjackan kommer snabbt att bli din nya bästa vän! Tillsammans med jeans leggings och vinterskor såsom de klassiska UGG:sen får du en avslappnad stil på after skin. Och med de högteknologiska foder som finns idag behöver du inte bli för varm inomhus, materialen andas och ger dig en behaglig kroppstemperatur var du än befinner dig.

Beställ dunjackor online som verkligen håller måttet

Våra dunjackor håller hög kvalité, så en bra dunjacka är en investering som kommer att hålla dig varm under många säsonger framöver. Dunjackor är ett plagg som kändisarna älskar - exempelvis våra svenska kungligheter syns ofta bärandes dunjackor vid alla möjliga tillfällen. Dunjackan är den nya konungamanteln, och en mycket stilfull sådan!

Våra bästsäljande märken här på Bubbleroom erbjuder ett urval av dunjackor för dam, bland dessa kan nämnas Chiara Forthi, 77th Flea och Happy Holly. Du har hittat helt rätt för ett brett utbud av dunjackor online! Att fynda är alltid en fin känsla som vi gärna vill unna dig. Därför hittar du ett urval av dunjackor på rea på vår sida för extrapriser. Gå in redan idag och upplev en ovanligt värmande och välklädd vinter i dunjacka från Bubbleroom!