Dunjackor till dam

Behöver du en dunjacka som hjälper dig hålla värmen hela vintern? Sluta leta! Vi har en varierande kollektion av olika typer av dunjackor för dam beroende på vilken look du är ute efter. Tänk på att dunjackan döljer mycket av din outfit så välj en som verkligen speglar din personliga stil - vira in dig i en puffig dunjacka för en 90-tals look och testa en längre dunkappa med fuskpälskrage för ett mer statement-uttryck. För att hålla värmen extra mycket har både Boomerang, Svea och RockandBlue tjockare dunjackor för de där riktigt kalla vinterdagarna.

Våga experimentera med din dunjacka!

Det är ingen slump att just dunjackan är ett av de mest populära och trendigaste ytterplaggen under vintern. Det är få andra jackor som kombinerar komfort, värme och stil på samma sätt. Vissa modeller är mer klassiska och påminner mer om en dunkappa, medan andra har en mer sportig look. Det finns flera olika tillfällen då dunjackan är ett perfekt jackval – välj den supertrendiga, korta och gärna färgglada dunjackan för sena nätter på klubben och vinterminglet med dina bästa vänner. En tajt, elegant modell är det perfekta valet för en mer avslappnad city-look. För dig som gillar att sticka ut rejält finns det även coola modeller av dunjackor där du kan kombinera med olika typer av fukspälskragar. Valmöjligheterna är oändliga och en exklusiv dunjacka kan du ha under flera säsonger!

Fem tips när du köper dunjacka

  1. Se till att den har en huva – den värmer extra mycket vid sämre väder.
  2. Det är oftast skönare med en lite längre jacka – låt den gärna gå ner över rumpan.
  3. Om du bara tänkt köpa en jacka – köp en klassisk modell som håller säsong efter säsong!
  4. Matcha din jacka med skinnboots och stickade accessoarer för en fulländad look.
  5. En dragsko i midjan gör att du kan framhäva eller dölja din midja efter smak och tillfälle.
Välkommen att upptäcka vårt stora utbud av klassiska, trendiga, exklusiva och prisvärda dunjackor för dam hos oss på Bubbleroom!