Visar 36 av 74

Vita studentklänningar för sommarens höjdpunkt - studenten!

Att ta studenten är en av livets verkliga milstolpar. Det är en dag fylld av starka känslor, och vid ett sådant gyllene tillfälle är det viktigt att ha en klädsel som framhäver det du känner samtidigt som du känner dig lite extra elegant och bekväm för en hel dags firande (och oftast mer därtill!).

När du skall välja studentklänning online är det bra att ha i åtanke att klänningen skall vara bekväm, då du skall ha den under en längre stund och såväl utomhus som inomhus. Med våra generösa bytesregler kan du beställa hem flera varianter och prova i lugn och ro, gärna med flera olika personer som smakråd - så länge du är rädd om klänningarna kan du returnera de du inte behöver. Med det sagt är det idag vanligt att ha flera studentklänningar för att kunna byta om under dagen och känna sig ren och fräsch hela tiden.

Och det är inte enbart studenten som förtjänar att kläs i en vacker vit klänning - om du är ute efter skolavslutningsklänningar har du kommit rätt! En fin, ljus klänning ger känslor av glädje och hopp och kan komma att bli ett sällskap i din garderob under lång tid framöver. För vad säger sommar mer än lätt solkysst hy till en vit klänning?

Hos oss finns det något för varje humör och personlighet - från lite längre, mer romantiska klänningar med svepande kjolar till kortare med spetsdetaljer, olika kjoltyper och med eller utan lång ärm. Ett tips är att matcha klänningen med den mycket populära Freebra som är en bandlös-bh kompatibel med alla skärningar och ringningar. Den ger klänningen ett vackert och stilrent utseende eftersom den tar bort de störande bh-banden. Du hittar även vita leggings som kan vara praktiskt att ha under klänningen för svalare stunder och som komplement till kortare kjolar. Bland populära märken för våra studentklänningar online kan nämnas Chiara Forthi, Make Way, 77th Flea och Model Behaviour.

Studentklänningen behöver inte alls kosta skjortan - hos oss på Bubbleroom får du kvalité till bra pris, och om du är på riktigt fyndhumör rekommenderar vi starkt att du kikar in på vår sida för billiga studentklänningar på rea.