Juicy Couture

54 produkter

Visar 36 av 54

Juicy Couture - ett set att träna i eller för den bekväma vardagen?

På Bubbleroom.se hittar du ett stort utbud av damkläder online från Juicy Couture. Botanisera dig bland loungewear i velour till glammiga t-shirts med tryck. Letar du efter en bekväm kimono eller ett par mysiga shorts? Du hittar det här och mycket mer hos Bubbleroom.se.


Upptäck Juicy Couture

Märket Juicy Couture skapades år 1997 av de två väninnorna Pamela Skaist-levy och Gela Nash-Taylor som båda två var besatta av mode. De döpte sitt nystartade märke till Travis Jeans och fokuserade inledningsvis på att sälja byxor. Senare under samma år bytte de namn till Juicy Couture och i samma veva även produktutbudet. Tillsammans beslutade de sig för att skapa och designa högkvalitativa, sköna och lyxiga träningskläder/loungekläder.


Juicy Couture - Modestatement hos kändisar

Visste du att det populära setet i velour specialdesignades för första gången år 2001 till Madonna? Hon gjorde sedan den mjuka tracksuiten till en modetrend världen över. Därefter kunde även kändisar som Paris Hilton, Britney Spears och Jennifer Lopez ses bära de fashionabla plaggen från Juicy Couture.


Som en mjuk omfamnande filt, såväl som ett glammigt yttre

Juicy Couture har något som passar de flesta - som en mjuk omfamnade filt när du bara vill mysa för dig själv eller som ett lyxigt yttre påväg till gymmet. Upptäck plaggens mångsidighet och bär dem som ett helt set eller var för sig. Varför inte kombinera de mjuka byxorna med en tjock och fluffig dunjacka för att uppnå högsta grad av komfort under vinterns isande kyla. Eller kombinera den lyxiga hoodien med ett par trendiga kostymbyxor för att bära på kontoret såväl som på en promenad genom stan.


Ersätt de sunkiga mjukiskläderna med lyx från LA

Vi har alla de dagarna du bara vill stänga in dig, stänga av alla notiser och sjunka ner i soffan med en kopp varm choklad - Vad passar inte bättre till det än en silkeslen outfit i velourtyg? Det tycker i alla fall vi är en perfect match! Juicy Couture öppnar upp för att du både kan vara bekväm och snygg vid dessa tillfällen. Glöm de stela, urtvättade mjukiskläderna och ersätt de med glam och lyx i mjukisformat. Elegant marinblått, prydligt rosa eller en dämpad beige färg? Varför inte mixa och matcha olika färger? Valet är ditt och ditt endast.


På Bubbleroom.se shoppar du bland Sveriges bästa urval av kläder. Vi erbjuder alltid fri frakt på köp över 499 kr och snabb leverans.