Det är äntligen dags att börja bröllopsplanera! Pinterestmappen är redan full med inspiration på bröllopstårtor, brudbuketter och bröllopsdukningar. Och kanske är klänningen redan inköpt! Men trots fulla Pinterest boards och kontinuerliga möten med både toastparet och brudtärnorna så krävs det oftast lite extra hjälp på vägen för att planera sitt drömbröllop. Därför har vi valt ut våra viktigaste tips och några do’s and don’ts här nedan.
Maxiklänningar från Chi Chi London, Moments New York och Happy Holly Maxiklänningar från Chi Chi London, Moments New York och Happy Holly Maxiklänningar från Chi Chi London, Moments New York och Happy Holly Maxiklänningar från Chi Chi London, Moments New York och Happy Holly Maxiklänningar från Chi Chi London, Moments New York och Happy Holly Maxiklänningar från Chi Chi London, Moments New York och Happy Holly Maxiklänningar från Chi Chi London, Moments New York och Happy Holly
Ett sött dessertbord:
Alla älskar sötsaker. Och på en bröllopsfest kan man aldrig få för mycket av det goda! Våga tänka nytt och ta in er personlighet och era favoritbakverk på dessertbordet! Istället för en klassisk bröllopstårta kan man göra miniatyrtårtor, cupcakes med frosting eller servera donouts från en dekorerad vägg. Och den bästa desserten är den man får äta innan middagen.
Hitta fyndiga alternativ som cup cakes till Bröllopet istället för Bröllopstårta
Bjud bröllopsgästerna på småkakor, donuts och cup cakes
Do:
Se till att gästerna har något gott att småäta på under minglet. En mätt gäst är en glad gäst!
Satsa på grönt både som bröllopsgäst och tärna! Satsa på grönt både som bröllopsgäst och tärna! Satsa på grönt både som bröllopsgäst och tärna! Satsa på grönt både som bröllopsgäst och tärna! Satsa på grönt både som bröllopsgäst och tärna!
Aktiva bröllopsgäster och minnen att föreviga
Många brudpar väljer att fotas efter vigseln. Det är därför ett perfekt tillfälle att låta gästerna underhålla sig själva! Bygg upp ett fotobås med roliga bröllopsprops -Pussmunnar, hattar och ramar där gästerna kan skapa fina bilder med en polaroidkamera som ni sedan kan sätta in i er bröllopsgästbok.
Delilah prom dress från Varumärket Bubbleroom Delilah prom dress från Varumärket Bubbleroom Delilah prom dress från Varumärket Bubbleroom
Do:
Det är detaljerna som gör det! Placera ut små kort med dagens hashtag så att familj och vänner kan dela den stora dagen!
Tips! Välj ett färgtema för bröllopsdukningen!
Duka för bröllop
Att duka upp för bröllopsfest kan vara det roligaste som finns! Fundera på vilket färgtema ni föredrar - Har brudklänningen någon utstickande detalj som du kan återge i dukningen, bär tärnorna klänningar som passar bra i dukningen eller vilka blommor gömmer sig i din brudbukett? Att tänka på dessa småsaker när du dukar gör att helheten och slutresultatet på din bröllopsfest blir magisk!
Matcha brudtärneklänningen med dukning och blomsterarrangemanget Matcha brudtärneklänningen med dukning och blomsterarrangemanget Matcha brudtärneklänningen med dukning och blomsterarrangemanget Matcha brudtärneklänningen med dukning och blomsterarrangemanget Matcha brudtärneklänningen med dukning och blomsterarrangemanget
Don't:
Strunta i det klassiska bröllopet! Ta fram er personlighet i de små detaljerna.